ELEKTRIČNI AGREGAT
ZA PROSTI ČAS
IN KAMPIRANJE

REZERVNO NAPAJANJE ZA HIŠE, KAMPIRANJE, ALI PROSTI ČAS V NARAVI.

100% ZAŠČITA PRED ELEKTRIČNIM MRKOM!

SPARK AGREGATI ZA VAŠ DOM

SPARK  bencinski agregati imajo vgrajene preverjene V-OHV licenčne motorje z notranjim izgorevanjem, ki jih uporabljajo številni znani proizvajalci: Pramac, Grupel, Generac, DeWALT, Hyundai in Champion. SPARK agregati se ponašajo s certifikatom EURO STAGE 5, ki potrjuje nizko porabo goriva in zmanjšan emisijski vpliv na okolje. Zaradi vgrajene tehnologije V-OHV so pri enaki velikosti in teži za 5 – 8 % bolj zmogljivi od drugih konkurenčnih agregatov. Prav tako so zaradi bencinskega goriva primernejši za občasno domačo uporabo, ker je bencinsko gorivo enostavno dostopno in obstojnejše za hrambo kot druge vrste goriva. SPARK bencinski agregati so na voljo v prenosni obliki v inverter izvedbi ali mobilni obliki s kolesi za občasno uporabo ali napajanje vašega doma.

SPARK bencinski agregati so zaradi zvočno izoliranega izpušnega sistema tišji od primerljivih agregatov konkurence. Poleg uporabe za napajanje hiše so pogosto uporabljeni tudi v gradbeništvu in industriji. Ko doživite nujni primer, kot je nepričakovan izpad električne energije, se lahko zanesete na SPARK bencinski agregat, ki vam bo zagotovil električno energijo, ki jo potrebujete za občasno delo doma, na terenu ali pa za zaščito doma pred dolgotrajnejšo prekinitvijo napajanja z električno energijo.

Glavne prednosti bencinskih agregatov spark:

Vgrajen preverjen V-OHV robusten motor z direktnim vbrizgom,
kot ga uporabljajo prepoznavne avtomobilske znamke.
Varuje planet z nizkimi emisijami CO2 zaradi sodobne
konstrukcije motorja EURO STAGE 5.
Zvočno izoliran izpušni sistem za zaščito pred hrupom.
Ročaj in kolesa omogočajo enostavno premikanje in
transport med lokacijami.
Velika prostornina rezervoarja za gorivo omogoča
dolgo neprekinjeno delovanje.
Avtomatski regulator napetosti (AVR) ali inverter tehnologija
omogoča stabilnost napetosti in zaščito občutljivih elektronskih naprav.
SPARK bencinski agregati so na voljo v enofazni in trifazni izvedbi.
Prašno barvan okvir in vodno zatesnjeni sestavni deli omogočajo
delo v vseh vremenskih razmerah.

Modeli SPARK bencinskih agregatov:

SPARK Agregat 3500i

SPARK agregat 3500i, inverter, bencinski, 1-fazni 230V, 50Hz poganja 1-valjni 4-taktni bencinski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostmi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. Ima možnost paralelnega obratovanja dveh agregatov ki poveča oskrbo z električno energijo, kar nato omogoča več kot le osnovne potrebščine, da so vklopljene in delujejo v izrednih razmerah.

SPARK Agregat 4000

SPARK agregat 4000, bencinski, 1-fazni 230V, 50Hz poganja 1-valjni 4-taktni bencinski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostmi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča stabilnost napetosti in zaščito občutljivih elektronskih naprav.

SPARK Agregat 4000i

SPARK agregat 4000i, inverter, bencinski, 1-fazni 230V, 50Hz poganja 1-valjni 4-taktni bencinski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostmi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. Ima možnost paralelnega obratovanja dveh agregatov ki poveča oskrbo z električno energijo, kar nato omogoča več kot le osnovne potrebščine, da so vklopljene in delujejo v izrednih razmerah.

SPARK Agregat 8000

SPARK agregat 8000 AVR, bencinski, 1-fazni 230V, 50Hz poganja 1-valjni 4-taktni bencinski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostmi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča stabilnost napetosti in zaščito občutljivih elektronskih naprav.

SPARK Agregat 8000iA

SPARK agregat 8000iA, AVR, bencinski, 1-fazni 6,5kW 230V, 50Hz poganja 1-valjni 4-taktni bencinski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostmi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča stabilnost napetosti in zaščito občutljivih elektronskih naprav.

SPARK Agregat 11000

SPARK agregat 11000 AVR, bencinski, 3-fazni 400V/230V, 50Hz poganja 1-valjni 4-taktni bencinski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostmi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča stabilnost napetosti in zaščito občutljivih elektronskih naprav.

SPARK Agregat 11000A

SPARK agregat 11000A, AVR, bencinski, 3-fazni 8,5kW 400V/230V, 50Hz poganja 1-valjni 4-taktni bencinski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostmi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča stabilnost napetosti in zaščito občutljivih elektronskih naprav.

Še niste prepričani?

Kontaktirajte nas za več informacij in
zahtevajte ponudbo.