Servis agregatov
100% garancija na elektriko

Potrebujete pomoč? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali.

Iščete strokovnjaka za servis agregatov? Ali imate težave z vašim dizelskim ali bencinskim agregatom? Potem ste prišli na pravo mesto. Naša ekipa je specializirana za servis vseh vrst in znamk dizel ali bencin agregatov. Naše dolgoletne izkušnje s servisiranja agregatov pomenijo, da imamo veščine in strokovno znanje za odpravljanje morebitnih težav z vašim agregatom.

Smo ekipa visoko usposobljenih in izkušenih inženirjev strojništva, elektrotehnike in akustike z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju servisa agregatov in UPS sistemov. Ponujamo celotno storitev, vključno z načrtovanjem in svetovanjem, namestitvijo, najemom in servisiranjem, s čimer vam zagotavljamo nemoteno napajanje v primeru izpadov ali motenj na električnem omrežju.

Povejte nam o svoji težavi
Če imate težave z izdelkom, ki ste ga kupili na naši spletni strani, nam povejte o svoji težavi. Vse težave lahko prijavite z uporabo spletnega obrazca. Lahko pa nas tudi kontaktirate na 01 23 50 200 (od 9.00 do 15.00, pon-pet), da se pogovorite z eno od naših skupin za podporo strankam.

Prijavite težavo ali zahtevajte servis

Zakaj izbrati našo ekipo za servis agregatov?

Fiksna cena diagnostike pred servisom agregatov
Ponujamo enkratno možnost storitve po fiksni ceni za vse dizelske ali bencinske agregate do 500 kVA, kar zagotavlja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo. Strokovni inženir vas bo obiskal, da oceni stanje vašega agregata in opravi celovit diagnostični pregled za fiksni strošek 200 EUR + DDV.

Nadomestni agregati za čas popravila oz. servisa agregata
Za zagotavljanje rezervnega napajanja v primeru okvare vašega agregata imamo na voljo za izposojo več agregatov velikosti do 500 kVA. Za zagotavljanje SLA vzdrževalnih pogodb uporabljamo lastno tovorno vozilo z dvigalom, ki nam omogoča dostavo nadomestnega agregata iz zaloge v izredno kratkem času.

Služba za klic v sili. Koga boste poklicali, ko vam bo odpovedal UPS sistem ali agregat za rezervno napajanje?
Mi smo vam na voljo, da vam pomagamo, ko nas najbolj potrebujete. Pogovorite se z usposobljenim terenskim inženirjem, ki bo poskušal rešiti vašo težavo po telefonu in vam svetoval. Če bo inženir potreben na kraju samem, bo servisno ekipo poslal na vašo lokacijo. Naš cilj je, da boste v najhitrejšem možnem času spet popolnoma operativni in bo vaš agregat servisiran.

Največ za vaš denar
Zagotavljamo vam visokokakovosten servis agregatov po razumni ceni. Naša storitev servisa agregatov ponuja izjemno razmerje med ceno in kakovostjo, ki je utemeljena s poročili o izvedenih storitvah in priporočilih za naprej. Naši inženirji imajo veščine in strokovno znanje za zagotavljanje vseh servisnih storitev za agregate, ki jih potrebujete.

Podpora 365 dni v letu
Naša podpora strankam pri servisu agregatov je na voljo 365 dni v letu, ne glede na vašo lokacijo. Prinašamo strokovno znanje o izdelkih in aplikacijah po vaši meri, za vaš industrijski sektor.

Odlične reference
Preko naše mreže strokovnjakov smo z dolgoletnimi izkušnjami pri servisiranju in tehničnim usposabljanjem vzpostavili več kot 3.000 agregatov, za katere opravljamo redni servis agregatov po vsej Sloveniji.

Kompletna ponudba na ključ
Naša storitvena ekipa ponuja vse od načrtovanja, zagona, instalacij vzdrževanja in servisa agregatov. Nudimo vam tudi analitične storitve, spremljanje in najem agregatov in ostale napajalne opreme.

Certificirana kvaliteta
Posedujemo certifikat ISO 9001 s katerim uspešno dokazujemo kvaliteto procesov in servisiranje agregata. Naši izdelki so certificirani po najvišjih standardih držav Evropske unije. Zagotavljajo visoko razpoložljivost in dolgoročno zanesljivo delovanje!

Če imate kakršne koli težave z vašim agregatom,
ali če se je že pokvaril, smo tu, da vam v najhitrejšem možnem času
omogočimo delovanje vašega agregata.

Kontaktirajte nas za več informacij in
zahtevajte servis.