ELEKTRIČNI
AGREGAT
ZA HIŠO

ELEKTRIČNI AGREGAT ZA HIŠO

100% ZAŠČITA PRED ELEKTRIČNIM MRKOM!

SPARK Agregati

SPARK AGREGATI so izredno kakovosten proizvod enega vodilnih proizvajalcev agregatov po vsem svetu. Zagotavljajo profesionalno zmogljivost ter enostavno uporabo in vzdrževanje, zato so nepogrešljiv pripomoček. Modele od SPARK 6000 do SPARK 14000 poganja 1-valjni 4-taktni dizelski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostimi izpušnih plinov. SPARK 23000 pa ima 2-valjni 4-taktni dizelski motor. Idealni so za vse vrste uporabe, tako domačo, kot tudi gradbeništvo in industrijo. Generator je elektronsko krmiljen in sinhroni. Kot agregati v stanju pripravljenosti so SPARK Agregati popoln izdelek med izpadi električnega toka, dobavljeni pa so tudi z brezžičnim daljinskim upravljalnikom, ki uporabniku omogča zagon motorja na razdalji do 50m iz avtomobila, pisarne ali kar iz domačega naslanjača.

Glavne prednosti dizelskih SPARK agregatov:

Robustne komponente pomenijo zanesljivost z nizkimi obratovalnimi stroški.
Dizelski agregati so ekonomični zaradi nizke porabe in dolge življenjske dobe motorja.
Varuje planet z nizkimi emisijami CO2 zaradi sodobne konstrukcije motorja EU 5.
Zvočno izolirano ohišje za zaščito pred hrupom in vremenskimi vplivi.
Ročaj in kolesa omogočajo enostavno premikanje in transport.
Velika prostornina rezervoarja za gorivo omogoča dolgo neprekinjeno delovanje.
Vgrajen digitalni multimeter za načrtovane intervale vzdrževanja in zagotavlja optimalno stanje delovanja.
Avtomatski regulator napetosti (AVR) omogoča stabilnost napetosti.
Priključek za avtomatsko preklopno stikalo SPARK (ATS) na električno omrežje nudi udobje hitrega zagona v primeru izpada (neobvezno).
SPARK dizelski agregati so na voljo v obliki prenosnih ali stacionarnih agregatov za rezervno napajanje vašega doma.
Varnejše, ker je dizelsko gorivo manj vnetljivo kot druge vrste goriva.
Powder coated končni premaz pomaga preprečevati korozijo v vseh vremenskih razmerah.

MODELI SPARK DIZEL AGREGATOV:

SPARK Agregat 8500 AVR

SPARK agregat 8500 AVR, dizel, 1-fazni 230V, 50Hz, poganja 1-valjni 4-taktni dizelski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostimi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako za domačo kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča priklop občutljivih elektronskih naprav.

SPARK Agregat 14000/3 AVR

SPARK agregat 14000/3 AVR, dizel, 3-fazni 400V, 50Hz, poganja 1-valjni 4-taktni dizelski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostimi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako za domačo kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča priklop občutljivih elektronskih naprav.

SPARK Agregat 23000/3 AVR

SPARK agregat 23000/3 AVR, dizel, 3-fazni 400V, 50Hz, poganja 2-valjni 4-taktni dizelski motor s standardom EU 5 z nizko porabo goriva, visoko močjo in dobrimi vrednostimi izpušnih plinov. Idealen je za vse vrste uporabe, tako za domačo kot tudi gradbeništvo in industrijo. AVR omogoča priklop občutljivih elektronskih naprav.

Še niste prepričani?

Kontaktirajte nas za več informacij in
zahtevajte ponudbo.